Alakformáló szalonunk képekben
Alakformálás Üllőn
Belépés

Body Space Vacutherm futópad

 

Egy professzionális eszköz, ami fel lett szerelve vákum és infra technológiával .
Népszerűségének kulcsa, hogy az infrahő élettani hatása megsokszorozza az egyidejűleg végzett testedzés eredményességét. Az infrafény mélyen hatol a szövetekbe, serkenti a sejtanyagcserét (metabolizmust), a vér- és nyirokkeringést, így felgyorsulnak a méregtelenítő folyamatok. A legfontosabb a testedzés, mivel az izommozgásnak jelentős szerepet játszik a nyirok áramoltatásában, akárcsak a szívnek a vérkeringésben: az nagyizmok összehúzódása és ernyedése egy szívóhatást fejt ki a vér- és nyirokerekben, ezáltal áramoltatja a vért és nyirokfolyadékot. A mozgás intenzitásával egyenesen arányosan fokozódik a nyirokkeringés. A vákuum technológia tovább serkenti ezeket a folyamatokat, így a salakanyagok gyorsabban ürülnek a szervezetből, és a kemény kötőszövetek fellazulnak. Karcsúsító, bőrtisztító, bőrfeszesítő, zsírégető hatása tökéletesen kiegészíti az edzést, maximálisra fokozza annak hatékonyságát. Az infrahő továbbá a mozgás-szervrendszeri panaszok kezelésében is segíthet: felmelegíti az ízületi szöveteket, enyhíti az esetleges fájdalmat, gyulladást, és hozzásegít a rugalmasabb, könnyedebb mozgáshoz. A test egészét érintő tehermentesítő és regeneráló hatás hozzájárul a jobb közérzet, a fokozott erőnlét eléréséhez.

Egy professzionális eszköz, ami fel lett szerelve vákum és infra technológiával .

Népszerűségének kulcsa, hogy az infrahő élettani hatása megsokszorozza az egyidejűleg végzett testedzés eredményességét. Az infrafény mélyen hatol a szövetekbe, serkenti a sejtanyagcserét (metabolizmust), a vér- és nyirokkeringést, így felgyorsulnak a méregtelenítő folyamatok. A legfontosabb a testedzés, mivel az izommozgásnak jelentős szerepet játszik a nyirok áramoltatásában, akárcsak a szívnek a vérkeringésben: az nagyizmok összehúzódása és ernyedése egy szívóhatást fejt ki a vér- és nyirokerekben, ezáltal áramoltatja a vért és nyirokfolyadékot.
A mozgás intenzitásával egyenesen arányosan fokozódik a nyirokkeringés. A vákuum technológia tovább serkenti ezeket a folyamatokat, így a salakanyagok gyorsabban ürülnek a szervezetből, és a kemény kötőszövetek fellazulnak. Karcsúsító, bőrtisztító, bőrfeszesítő, zsírégető hatása tökéletesen kiegészíti az edzést, maximálisra fokozza annak hatékonyságát. Az infrahő továbbá a mozgás-szervrendszeri panaszok kezelésében is segíthet: felmelegíti az ízületi szöveteket, enyhíti az esetleges fájdalmat, gyulladást, és hozzásegít a rugalmasabb, könnyedebb mozgáshoz. A test egészét érintő tehermentesítő és regeneráló hatás hozzájárul a jobb közérzet, a fokozott erőnlét eléréséhez.



A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.